Daytraden | Informatie voor beginners

Wat is daytraden en hoe begin je eraan in 2020

Eerlijk begrijpbaar informatie over de wereld van daytrading. Daytraden informatie en de waarheid over potentiële winsten. Kort uitleg over verschillende trading strategieën, technische analyse en fundamentele analyse. 

Niet per se een kamer vol met dure schermen maar wel een jerrycan gevuld met koffie! Zeker geen wolf of Wall Street activiteiten maar misschien wel blut eindigen mits je de stappen niet goed volgt. 

Daytraden is simpel weg het kopen en verkopen van effecten op de beurs om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag. Openstaande posities worden gesloten voor het einde van de handelsdag zodat er nabeurs geen risico’s worden gelopen. 

Elke dag worden er dus nieuwe posities ingenomen. De meeste daytraders doen dit door de handelen op de forex en commodity’s Markets en maken gebruik van CFD’s of producten met marge. Vindt hier de belangerijkste  daytraden informatie.

Een digitale bord met daarop koersen van aandelen

Daytraden informatie: Handelen in CFD's

persoon met een handvol geldbiljetten die hij uitleentMeeste daytraders maken gebruiken van CFD’s. Het gebruik van CFD’s is niet verplicht maar de potentiële winsten (en verlies) bij het gebruik van deze producten kan heel hoog oplopen. Heel belangrijk is het zeker om als potentiële trader hier meer over te weten. Met uitroeptekens op de risico’s!

CFD (afkorting) betekent contract voor difference, letterlijk vertaald in het Nederlands is: Contract voor verschil. De naam zegt het al een beetje maar het is een contract tussen twee partijen, een koper en verkoper. Waar de verkoper het verschil (difference) betaalt tussen de waarde van een onderliggend product bij aankoop en bij verkoop. Wanneer dit verschil negatief is betaald de koper dit aan de verkoper.  

Het onderliggende product kan van alles zijn, een vreemde valuta, beursindex of een aandeel. De handelaar is bij het kopen van een CFD nooit zelf eigenaar van de onderliggende waarde. 

Met andere woorden als je 100 aandelen van Apple koopt ben je niet in het bezit van de aandelen maar teken je hiervoor een zogenaamd contract. Jij als trader legt een deel bij en het restant door de broker.

hand schudden omdat er een deal is gemaaktCFD’s zijn hefboomproducten dus er wordt gehandeld met een marge. Dit betekent dat de trader niet de gehele onderliggende waarde (prijs van het effect) moet betalen maar slechts een klein deel. 

Deze margin wordt op een beleggingsrekening gestort en de aanbieder (broker)van het CFD-contract mag zich wanneer de koers van de onderliggende waarde zich ongunstig ontwikkelt dit geld toe-eigenen. 

Verder kan de belegger verplicht worden extra geld te storten op de beleggingsrekening, de zogenaamde margin call 

 

Voorbeeld handelen in CFD’s

(Voor het gemak zal ik geen gebruik maken van transactie kosten en het alleen over dollars hebben.) 

Beginnende daghandelaar Rob wassing heeft $1000 gestort op zijn belegging rekening en wil nu tesla aandelen kopen. Hij verwacht dat de koers zal stijgen na het bekend maken van de kwartaalcijfers. Rob is zeker van zijn zaken omdat hij gebruikt heeft gemaakt van fundamentele analyse. 

De actuele koers bedraagt nu $500 dat betekent dat hij 2 aandelen kan kopen, transactiekosten niet meegerekend. Nou is het aantal (twee stuks) wat hij kan kopen niet veel is het uiteraard wel nog altijd mogelijk om winst te maken. Beurs gaat open en Rob had bij deze gelijk. 

De koers schiet met 6% omhoog en zijn z’n twee aandelen zijn nu $1060 waard. Hij heeft dus $60 winst gemaakt door het uitvoeren van één trade. 

Winst maken door handelen in CFD’s

mannelijke trader die de koers van een effect bekijkt

Blij met zijn eerst winst gaat daytrader Rob Wassing weer voorzichtig te werk en is bereid meer risico’s te nemen. Hij wil nu gebruik gaan maken CFD’s. CFD’s maken gebruik van een hefboom en de trader is niet de eigenaar van het onderliggende productRob zit bij trading212 en kan zowel in cfd’s als traditionele effecten handelen.  

Dit keer gaat beginnende dag handelaar Rob Wassing Apple aandelen kopen. Rob heeft zijn kennis van technische analyse geïmplementeerd en verwacht dat de koers komende handel sessie zal stijgen. Hij gebruikt een Apple CFD  met een hefboom van 1:20. De koers bedraagt momenteel $250 en hij wil er 10 van kopen. 

Bij traditionele effecten waar hij de eigenaar van de aandelen zou wezen moest hij voor die 10 stuks aandelen $2500 betalen. Hij maakt gebruik van een CFD met een hefboom van 1:20 en moet maar $125 betalen voor 10 stuks Apple aandelen. (2500/20=$125) 

De $125 is wat er op zijn rekening wordt geblokkeerd en de rest (contract voor difference) wordt door de broker gezet. Het is een buitengewoon mooie dag op de beurs en de koers van Apple stijgt met maar liefst 4%. Vertaald in winsten heeft Trader Rob Wassing een winst van $100 (4% van €2500) kunnen realiseren door het uitvoeren van één trade met een in inzet van maar $125. 

CFD’s bieden daytraders de kans om met een klein inzet een hoog rendement te behalen. De koers van Apple was met 4% gestegen maar het rendement in procenten die Rob had gemaakt was 80%. Dit is de reden waarom het handelen in CFD’s zo populair is. 

Verlies maken door het handelen in CFD’s

Rob voelt zich nou echt een trader en heeft na twee keer winst te hebben gemaakt meer zekerheid gekregen en durft hierdoor ook meer risico’s te nemen Hij maakt voornamelijk gebruik van technische analyse en zijn indicatoren geven aan dat olie over sold isde prijs van een vat WTIolie is gezakt naar $25. Rob doet een koop positie van 1000 vaten wat $25000 kost. 

Hij maakt uiteraard gebruik van een CFD met een zeer hoog hefboom van 1:300. Zijn broker blokkeert voor deze trade 83 euro. Helaas zat Rob verkeerd en de koers daalt verder met 2%. De 1000 vaten zijn nu $24500 waard wat een $500 verlies betekent voor trader Rob Wassing. Dit is meer dan wat hij had ingezet!  

Trader Rob had $1000 gestort en twee keer winst gemaakt. Hij had een vermogen van $1160 en is bij de laatste trade $500 kwijtgeraakt. Beginnende Dag handelaar Rob heeft nu van zijn oorspronkelijk inzet maar $660 over. 

man die zijn broek zakken leegt omdat hij geld heeft verloren op de beurs

Rob had bij dit voorbeeld geen gebruik gemaakt van een Stop-loss en had bij voorbaat niet bepaald hoeveel risico hij durft te nemen. Het is heel belangrijk om van tevoren te bepalen hoeveel je kwijt wil raken voordat je een trade executeer. 

 

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met daytraden en hoeveel moet ik inleggen.

geld dat aan een touw wordt gehangenHet is belangrijk om spaargeld te hebben, heb je dat niet dan kan je beter niet aan daytraden beginnen maar eerst wat geld opzij gaan zetten. Het is zeker niet de bedoeling om te beginnen traden met je inkomsten uit bijvoorbeeld loon. 

Je hebt namelijk de kans om geheel je inzet kwijt te raken. Jouw hard verdiende loon is om je vaste lasten en kosten te betalen en wat overblijft spaar je.  

Pas wanneer je voldoende kennis in huis hebt, genoeg spaargeld bezit en de risico’s goed heb begrepen adviseer ik te beginnen met dag handelen. In tussentijds kan je wel altijd een oefen account aanmaken bij een broker. Gebruik dit oefen account om je geleerde strategieën te implementeren en zo te kunnen beoordelen of ze geschikt zijn voor jou. 

Bij daytraden met CFD’S loop je een vergroot kans om geheel je inzet te verliezenstort je 1000 kan je dit geheel kwijtraken. 

Heb je spaargeld en wil je beginnen dan adviseer ik alsnog om eerst te oefenen, oefenen en oefenen. Verlaag je verwachtingen en denk niet voor een seconde dat je de markt kan verslaan. 

Bekijk hoeveel spaargeld je kan gebruiken en gebruik alleen geld waarvan je weet dat je het kan missen. Stort in het begin geen al te groot bedragen maar begin klein. Trade nooit meer dan 10% van je inzet en laat je emoties niet bepalen wat je doet. 

De meeste brokers hanteren een minimaal stort bedrag van 50 tot 100 euro. Het storten van geld kan gemakkelijk via iDEAL en is bij inschrijving niet gelijk verplicht. Jezelf legitimeren is wel noodzakelijk, vraagt een broker jou niet naar dit dan moet je bij hen zeker niet gaan handelen. Klik hier voor een lijst met de beste brokers

Daytraden informatie: Technische analyse

laptop met op het schermeen garfief getekend van een effectTechnische analyse is het bestuderen van grafieken van historische koersen om zo het toekomstige koersverloop te voorspellen. Een technische analyse geeft simpel weg een antwoord op de vraag: Wanneer moet ik kopen of verkopen? Het wordt meest gebruikt door daytraders die de koers op de korte termijn willen voorspellen. 

Ze sporen doormiddel van indicator patronen op. Dat wil zeggen dat ze op grafieken steeds weer dezelfde cyclussen en koerspatronen tegenkomen. 

Een technische analist gaat ervan uit dat alle bruikbare informatie al in de koers is verwerkt. Hij gaat ervan uit dat de koers het resultaat is van vraag en aanbod. Een technische analist kijkt niet naar bedrijf cijfers of een renteverlaging van de centrale bank. Hij houdt zich alleen bezig met het koersverloop. 

Belangrijk daytraden informatie over technische analyse

* TA (technische analyse): Is meer een kunst dan wetenschap, een kunstvorm die veel oefening ijst. 

* TA (technische analyse): Leidt nooit tot 100% zekere voorspellingen maar is een tool die je kan gebruiken om kansen op winst te vergroten. 

* Met (technische analyse) TA: Is het belangrijk dat u altijd meerdere instrumenten tegelijk gebruikt. 

* TA (technische analyse): Geeft inzicht in het gedrag van de markt. 

Het begrip technische analyse is heel breed, om alles uit te leggen vereist bladzijden met informatie en voorbeelden. 

Op talloze websites vind je vaak half uitgelegd strategieën die niet te implementeren zijn als beginnende handelaar. Je kan ze gaan lezen maar voor mij was het een “waste of time”. Snapte de bal niet van en dit kwam omdat het niet chronologisch was beschreven. 

Ik ben van menig dat als je TA wil leren je ook 100% ervoor moet gaan, hou je dagelijks ermee bezig!  

Ik kan nu heel wat gaan omschrijven waarvan ik weet dat je 99% niet zal gaan begrijpen, dit terwijl het nodige daytraden informatie keurig netjes te verkrijgen is in talloze boeken. Mijn advies is dan ook om eerst dit boek te lezen.

Eerst met beleggen voor dummies beginnen (de basis) en daarna lees je daytraden voor dummies (het vervolg). Er zijn uiteraard veel meer boeken die je kan lezen maar begin alvast met de basis.

Wat is Fundamentele analyse

Fundamentele analyse is de techniek in de beleggingswereld waarbij beleggingsanalisten de (relatieve) aantrekkelijkheid van een aandeel (of een aandelensector) ten opzichte van andere beleggingsmogelijkheden trachten te beoordelen door middel van een analyse van de gang van zaken in die onderneming of die bedrijfstak. 

Fundamentele analyse is (theoretisch) een tegenhanger van technische analyse. 

man die een zaken krant aan het lezen is

Bij fundamentele analyse wordt echter “in het bedrijf gekeken”, en kan in feite alles meegenomen worden dat door de analist van belang wordt geacht voor het voorspellen van de resultaten van het bedrijf. 

Hoewel een uitputtende opsomming van de mogelijke onderwerpen dus niet te geven is, kunnen wel enige vragen worden genoemd die gemeenlijk aan de orde zullen komen: 

  • Hoe luidt de strategie van de onderneming 
  • Komt het bedrijf met nieuwe producten waarvan goede winstbijdragen te verwachten zijn. 
  • Welke omzetontwikkeling mag verwacht worden. 
  • Welke kosten zijn daarmee gemoeid. 
  • Welke veranderingen in de marktpositie kunnen worden verwacht. 
  • Welke kapitaalbehoefte zal de onderneming hebben. 
  • Is daarvoor een beroep op de kapitaalmarkt nodig (Geld lenen of ophalen doormiddel van aandelenuitgifte of bedrijf obligaties). 
  •  Hoe zien die zaken eruit bij de directe concurrenten van deze onderneming. man die het laatset nieuws aan het lezen is op zijn tablet 

Voor wie is daytraden

Vroeger was het alleen voor financiële instellingen mogelijk te handelen in effecten maar door de komst van internet is dit nu voor iedereen toegankelijk. Daytraden informatie is nu overal online verkrijgbaar, gratis maar ook betaald.  

Het dagelijks handelen in effecten kan heel lucratief zijn maar alleen als je het goed doe en 100% voor gaat. Voor degene die handelt zonder een strategie is verliezen van je vermogen gegarandeerd! 

Zelfs de professionele trader maakt zware tijden mee. Voor dit reden is het belangrijk om eerst je stof te kennen voordat je begint met handelen. Vaak geven brokers jou de mogelijkheid om eerst te oefenen met nep geld. Leer je stof maak een plan en volg een strategie! “Alleen zo is succes mogelijk”.

een pijl met de woorden succes

Daytraden is hetzelfde als het casino.

Miljoenen nieuwelingen betreden elk jaar de financiële markten en na een potje casino spelen zijn ze weer weg maar dan alleen armer en een beetje wijzer. 

Jammer dat ze het opgeven en niet hun volledige potentie bereiken want als je de tijd neemt en je stof leert wordt de kans op succes alleen groter. Je geld stoppen in een gokkast vereist geen tijd, moeite en educatie maar je kansen op winst zijn wel veel kleiner. 

Vrouw die op een roulette tafel leuntDe tijd nemen om daytraden informatie, strategieën te bestuderen en implementeren biedt meer zekerheid dan het casino. Bij roulette kies ik altijd voor zwart 31, waarom? Omdat het geboorte dag van mijn zoon is en ook mijn huisnummer. 

Het Is mijn persoonlijke geluksgetal en heb nul onderzoek gedaan (behalve het feit dat het mijn geluk getal is) aan waarom ik zwart 31 zou moeten inzetten bij roulette. Zet ik deze in dan is het een gok

Maar bij traden is het kiezen van je instap, uitstap en je stop-loss niet zo gemakkelijk. Helaas kan ik mijn geluk getal hier niet inzetten en zal ik mijn kennis en ervaringen moeten gebruiken om te bepalen hoe en waar ik ga instappen en in welke effecten. 

Speculatie met effecten en de waarheid over Daytraden.

De wereldhandel trekt een groot aantal speculatief geld. De meeste stoppen hun geld in effecten waarvan ze niet eens weten waarom ze stijgen of dalen. Het advies van belegging guru’s , youtubers en vrienden volgen is sneller dan zelf onderzoek doen. De waarde van geld lijkt te zijn verdwenen en verlies geaccepteerd. 

Als je op de punt staat een positie te openen en je weet niet waarom je het doet, is het gokken. Als jou nou één van de 100 bewezen strategieën had geïmplanteerd dan zou je jouw kans op winst kunnen verhogen en je zelf een dag handelaar kunnen noemen.  

man met hand op zijn hoofd

Nu de harde waarheid over daytradenVeelal willen dit niet weten maar het feit is nog altijd dat meer dan 70% geld verliest en geld zal blijven verliezen. Je leest het op andere websites en bij daytraden.info hameren we het liefst alleen hierop. Wij willen dat mensen beseffen dat dit geen spel is en zeker geen Casino. 

Als je jouw stof niet onder de knieën hebt dan is het verliezen van je inzet bij deze gegarandeerd!  

“Iedereen die daytrade verliest geld” zelfs de 30% die wel winst weet te maken verliest ook geld. Ik weet de waarheid over daytraden klinkt niet best “Maar” Wil je bij de 30% horen dan moet je klaar zijn om het harde werk te doen. Als je persoonlijk doelstellingen nooit weet te behalen is het best om nu maar weg te klikken en is daytraden helaas niet voor jou bestemd. 

Het zijn harde worden maar ook de waarheid, wees ten aller tijden bewust van de risico’s. Wie bereid is alles om alles te geven om te leren traden kan bij de 30% horen. 

Daytraden informatie: Hoe wordt ik een daytrader

Een betaald cursus daytraden volgen 

Tegenwoordig zie je continu advertenties op sociale media en het web over het feit dat je gemakkelijk daytrader kan worden door het volgen van een kort cursus tegen een laag vergoeding. Je ziet gasten van amper 21(waarschijnlijk jonger) beweren dat ze professionele daytraders zijn en jou kunnen helpen met daytraden informatie. 

Trap hier alstublieft niet in!! Enige waarmee ze jou mee willen helpen is het overhandigen van je hard verdiende geld. 

Uiteraard is niet iedereen zo en zijn er wel eerlijke mensen er tussen die hun uiterste best willen doen om jou zoveel mogelijk kennis over daytraden mee te geven. Wil je toch een cursus volgen dan raad ik aan om een account aan te maken bij skillshare. 

In de wereld van investeren veranderen dingen continu! Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovatie is skillshare een geweldig platform. Skillshare is een online platform (nu nog in het Engels) met duizenden online cursussen die je kan volgen tegen een klein maandelijks bedrag. Je kan hierop niet alleen leren investeren maar ook coderen, grafisch ontwerpen en nog veel meer. 

Altijd al gedroomd om iets anders te gaan doen dan is skillshare een goed begin. Door hier te klikken kan je het één maand vrijblijvend uitproberen. Je zit aan niets vast en kan het platform volledig gratis uitproberen. 

Waarom een hoog bedrag betalen aan een aanbieder voor een specifiek cursus terwijl je bij skillshare duizenden kan volgen. Jouw toekomst zit in jouw handen! Hou nu onmiddellijk op met dag dromen en begin te leren. 

laptop met op het scherm geschreven niet stoppen met leren

Daytrading informatie: boeken over day traden lezen 

Ten eerste moet je jouwzelf afvragen wanneer je voor het laatst een boek hebt uitgekozen en compleet hebt uitgelezen. Doe je dat vaak dan zal leren dag handelen heel gemakkelijk voor je wezen. 

Is dit niet het geval dan zal je eerst moeten gaan wennen om weer veel te gaan lezen. Dit omdat naast het bestuderen van trading strategieën (lezen van het laatste nieuws berichten) het ook heel belangrijk is om financiële overzichten te begrijpen. Ook voor het beleggen voor de lange termijn is dit zeker van belang. 

Zelf heb ik nooit echt van lezen gehouden en heb hiervoor mijn mindset in het begin compleet moeten veranderen.

Het boek the secret heeft hierbij goed geholpen. 

Voorheen stelde ik mijn doelen continu uit en wist geen één te behalen omdat ik na een poosje afhakte, uiteindelijk (door het veranderen van mij mindset)ging ik één voor één mijn doelen halen. 

Er zijn genoeg boeken die je kan lezen om te beginnen met daytraden, deze hebben mij eerlijk gezegd in eerste instantie het meest geholpen. Twee aanraders voor beginners zijn daytraden voor dummies & beleggen voor dummies

Daytrader word je niet in een dag, maand of jaar en als andere jou dat wel proberen wijs te maken kan je ervan uitgaan dat je wordt opgelichtEen paar jaren heb je zeker nodig en zelf dan moet je jezelf bezighouden met de verandering in het vak. 

YouTube video’s over daytraden 

foto van de youtube logoYouTube is de op één na grootste zoekmachine van de wereld en biedt genoeg gratis informatie over day traden. Let wel op dat er vaak video’s erbij zitten waarbij de YouTubers een half uur lang kwekken maar nul bruikbare daytraden informatie bieden. 

Aan het einde van hun kwek sessie willen ze je een cursus aansmeren voor een paar tientjes. Trap er niet in, YouTube biedt genoeg video’s met gratis bruikbare daytraden informatie en genoeg inzetbaar tips & tricks.  

Moet er wel bij zeggen dat de goeie video’s vaak in het Engels zijn dus is je Engels niet al te best zou je in eerste instantie hieraan moeten werken voordat je gaat beginnen met traden. 

Ondanks het feit dat YouTube een uitstekend bron van gratis informatie is raad ik iedereen aan die wil beginnen met traden om toch te investeren in een aantal boeken. Deze uiteraard ook uitlezen

Vaak halen YouTubers ook hun informatie uit boeken en zijn ze jaren al actief op de financiële markten. 

Daytrading infomatie: Betalen voor trading tips.

Deze zie ik ook vaak weer terugkomen en ik betreur het ten zeers dat er mensen nog dit doen, tja iedereen zijn ding! Er wordt geadverteerd dat bij het betalen van een klein vergoeding jij trade signalen door krijgt gestuurd en je ze kunt kopiëren voor winst. 

Allemaal mooi en aardig maar de copytrade functie van eToro is gratis en Komt min en meer op hetzelfde neer. 

Zelf op fiverr heb je aanbieders die tegen een vergoeding trade signalen doorsturen. Ben een goot fan van fiverr maar sommige dingen moet je gewoon niet doen. Waarom dan iemand betalen als het gratis kan. 

Lieve lezers gebruik aub je gezond verstand bij het klikken en openmaken van zulke advertenties. Als snel geld verdienen makkelijk zou zijn zouden wij allemaal in Lamborghini’s rondrijden. 

Trade signalen doorgestuurd krijgen is allemaal mooi en aardig maar geloof mij maar van de 10 die je doorgestuurd krijg zal hooguit 2 a 3 voor een winst zorgen. Mijn voorkeur gaat uit naar etoro zijn copy trade functie. Misschien niet hetzelfde concept maar wel meer transparant en goedkoper.

Is daytraden een vorm van passief inkomen

Wel ja en nee, online daytraden verreist in het begin zeker wel wat aandacht en kennis. “Je moet weten waarmee je bezig bent” 

Nadat je al de ins en outs van het vak hebt bestudeerd bezit je wel genoeg kennis in huis om dagelijks trades handmatig of semiautomatisch te laten executeren.  

Sommige daghandelaars hebben genoeg aan één trade en zijn voor de rest van de dag vrij om andere dingen te doen. Andere kunnen er niet genoeg van hebben en willen zoveel mogelijk geld verdienen op één dag. 

Het ligt aan jou of je blij bent met 10,100 of 1000 euro per dag. Ook zijn er traders die gebruik maken van tradingbots, maar voor beginnende day traders raad ik dit wel af. 

man doet een handstand op het strand

Daytraden informatie: Beleggen of daytraden

Heb je geen zin om volop boeken over dag handelen te gaan bestuderen, strategieën te implementeren of urenlang naar computerscherm te kijken? Dan is beleggen voor de lange termijn beter voor jou. Beleggen brengt ook risico’s met zich mee maar je ben in ieder geval niet geneigd om continu naar de koersen te kijken

Beleggen is ook minder stressvol en als je langer dan 10 jaar wil wachten voor potentiële winsten is het zeker de moeite waard. 

Een combinatie van allebei is ideaal maar helaas niet voor iedereen weggelegd.  

Denk goed na over wat je wilt bereiken en hoeveel tijd je erin wil steken. Investeren in je toekomst is altijd het beste wat je kan doen, hoe je dat doet ligt volledig aan jou. Snel legaal geld verdienen is niet reëel maar ook niet ondenkbaar. 

Winsten uit daytraden kunnen behoorlijk oplopen maar ze kunnen ook veranderen in verliezen. Kan je niet zo goed tegen het snel verliezen van geld dan is beleggen voor de lang termijn een betere keuze.

Full 1
Vergelijk de beste brokers!
waar wacht je nog op?
Full 1
Full 2
Full 2
Full 3
cursussen
tv kijken of iets met je toekomst doen?
Full 3
previous arrow
next arrow

Disclaimer:

Ik ben geen belegging guru of adviseur, deel alleen mijn kennis en ervaring. Je bent ten allertijden zelf verantwoordelijk voor je financiële beslissingen. Doe altijd je eigen onderzoek en stap nooit blind in een positie. 

Wees bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggen en daytraden. Gebruik je CFD’s dan moet je rekening houden met het feit dat 70% geld verliest. Wees geen amateur maar verkrijg altijd eerst kennis en kunde en bedenk een strategie voordat je gaat traden. 

Oefen eerst voordat je gaat handelen met echt geld. Jij en jij alleen bent verantwoordelijk voor de beslissingen die worden gemaakt over, van, voor investeren.

Volg ons ook op social media.

Investeer in je toekomst ! begin met beleggen en creëer een passief inkomen.